Preklic obdelave zalog

V primeru, da smo aktivirali Zaloge in nimamo vnesenega nobenega prometa ter jih ne želimo uporabljati, lahko obdelavo zalog  enostavno prekličemo.

1. V meniju Poslovanje > Zaloge

2. poskrbimo, da je Začetno stanje v osnutku (prekličemo potrditev začetnega stanja).

3. Kliknemo na Prekliči uporabo zalog.

4. Program sporoči:  "Aktivirali ste preklic obdelave zalog. Če boste nadaljevali, se bo brisalo začetno stanje in skladišča. Zaloge boste po potrebi aktivirali naknadno. Želite Zares preklicati obdelavo zalog?"

5. S klikom na V redu program izbriše začetno stanje in skladišča.

V tem prispevku