BizBox

Articles

Splošno o rešitvi BizBox
BizBox je spletni portal, ki združuje poslovnemu uporabniku prijazno brezpapirno poslovanje s partnerji, brez namestitve dodatne programske opreme. BizBox.eu prinaša enostavno in fleksibilno uporabniško izkušnjo. Enostaven in intuitiven spletni uporabniški vmesnik omogoča hitro prilagoditev na nov način poslovanja in hkrati nudi vso sofisticiranost namiznih aplikacij.
Registracija osebe / uporabnika v BizBox
Prejeli smo elektronsko pošto z naslovom “Registracija uporabnika IME.PRIIMEK na BizBox.eu”. V elektronskem sporočilu lahko vidimo svoje uporabniško ime za portal bizBox.eu. V kolikor nam elektronskega sporočila ne prikaže pravilno oziroma ne vidimo vsebine, kliknemo na Prikaži slike (Show images).
Registracija podjetja v BizBox
a registracijo poslovnega subjekta je na voljo več postopkov (glede na to ali ste zastopnik podjetja ali ne, ali imate digitalno potrdilo ali ne,…).Vsi postopki so si med seboj zelo podobni, v navodilih pa bomo obdelali vsakega posebejNajprej je potrebno opraviti registracijo podjetja, nato pa še posredovati naročilnico za izdajanje e-računov.
Nastavitve BizBox v Minimax-u
Ko zaključimo z registracijo v BizBox pridobimo uporabniško ime in geslo za dostop do predala BizBox. Ta dva podatka uporabimo pri nastavitvah organizacije Minimax.
Podpisovanje izdanega e-Računa za bizBox
E-račune, katere posredujemo proračunskim uporabnikom, je potrebno pred pošiljanjem elektronsko podpisati. Priloženo navodilo se nanaša na namestitev podpisovalne komponente, katera omogoča ustrezen podpis dokumenta.