Uvoz v Minimax (xml)

Articles

Uvoz podatkov v Minimax preko XML-ja
Navodilo velja za uvoz podatkov v program Minimax v XML obliki. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz temeljnic izdanih računov
Datoteko xml za uvoz temeljnic izdanih računov v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz temeljnic izdanih računov in dnevnega iztržka
Datoteko xml za uvoz temeljnic izdanih računov in dnevnega iztržka v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz strank
Datoteko xml za uvoz strank v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz maloprodaje
Datoteko xml za uvoz maloprodaje v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz artiklov
Datoteko xml za uvoz artiklov v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz strank in prejetih naročil
Datoteko xml za uvoz strank in prejetih naročil v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz strank in prejetih računov
Datoteko xml za uvoz strank in prejetih računov v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.
Priprava datoteke XML za uvoz zalog
Datoteko xml za uvoz zalog v Minimax je potrebno pripraviti po posebni shemi. Datoteko xml uvozimo v meniju za urejanje nastavitev.