Registracija novega uporabnika in plačnika organizacije

 

Navodilo se nanaša na registracijo uporabnika in na odpiranje nove organizacije plačnika. 

 

Registracija novega uporabnika

Odpiranje nove organizacije plačnika

 

Registracija novega uporabnika

 

1. Na spletni strani "Minimax.si", kliknemo na gumb "Prijava" ter na polje "Nov uporabnik? Ustvarite račun."

 

 

 

2. Na drugem koraku prijave, nadaljujemo z ustreznim vnosom podatkov. Označimo, da se strinjamo s "Splošnimi pogoji uporabe" ter zaključimo s klikom na polje "Nadaljuj".

 

 

 

3. S klikom na gumb "Nadaljuj" bomo na vnesen spletni poštni naslov prejeli pošto za aktivacijo računa. S klikom na priloženo povezavo zaključimo potopek registracije uporabnika. 

 

 

Pomembno!

Do tu velja navodilo za vnos oziroma za registracijo novega uporabnika. Nadaljnji koraki se nanašajo na odpiranje nove organizacije plačnika.

 

Odpiranje nove organizacije plačnika

 

1. V kolikor kliknemo na gumb "Nadaljuj", nas sistem preusmeri na odpiranje nove organizacije plačnika. Znotraj tega lahko vnesemo podatke družbe ročno ali pa jih poiščemo prek javne baze. Z vnosom ustrezne davčne številke ali pa naziva organizacije, sistem izpolni vsa zahtevana polja. Na tem koraku vnesemo samo še kontaktne podatke družbe ter nadaljujemo na naslednji korak.

 

 

2. Na zadnjem koraku izberemo samo še ustrezno licenco. Izbiramo lahko med paketi poslovanja oziroma med licencami za podjetnika ali pa za računovodjo. S klikom na gumb "izberi licenco" zaključimo s postopokom izbire paketa.

 

3. Postopek registracije organizacije se z navedenim korakom zaključi. Sistem nas ob tem samodejno preusmeri v program in brez težav lahko pričnemo z delom v Minimaxu.

 

 

 

 

 

Kategorije: