Zasedena licenca

Uporabnik se pravilno odjavi s klikom na gumb Odjava v skrajnem desnem robu okna brskalnika.

Če tega ne stori, ampak samo zapre okno brskalnika, ostane licenca še vedno zasedena.

Če ima organizacija več uporabnikov, kot je določenih licenc (največje število sočasnih dostopov) do organizacije, imajo lahko uporabniki težave z dostopom do posamezne organizacije.

Uporabniku, ki želi dostopati do organizacije, se pojavi spodnje obvestilo:

Možnost imamo, da administrator plačnika poveča število licenc ali pa na vstopni strani v meniju Plačnik > Uporabniki > pri uporabniku s klikom na povezavo Sprosti licenco, uporabnika odjavimo iz programa.