Mobilna aplikacija

 

Kot uporabniki programa Minimax lahko dostopamo do podatkov poslovanja tudi preko mobilne aplikacije Minimax Accounting na pametnih telefonih in tablicah.

S pomočjo mobilne aplikacije lahko pregledujemo poslovanje, poslovne partnerje in vnašamo prejete račune.

 

Pogoji za uporabo mobilne aplikacije

Namestitev mobilne aplikacije

Kaj omogoča mobilna aplikacija

 

Pogoji za uporabo mobilne aplikacije

1. Pogoj, da lahko koristimo mobilno aplikacijo je, da imamo napravo (telefon ali tablico), ki je podprta z operacijskim sistemom:

     -  Android 4.4. ali novejšim

     -  Ios 9.0 ali novejšim.

2. Internetna povezava.

3. Mobilno aplikacijo lahko uporabljamo v kolikor smo uporabniki programa Minimax. Če še nismo uporabniki sistema Minimax se registriramo in obvestimo administratorja naše organizacije, da nam pošlje povabilo.

 

Vklop in namestitev mobilne aplikacije

1. Na vstopni strani, kjer imamo seznam vseh organizacij, se nahaja stolpec "Mobilna aplikacija", kjer lahko pri posamezni organizaciji omogočimo dostop že dodanim uporabnikom.

2. S klikom na ikono za mobilno napravo, program ponudi uporabnike, ki jim je mogoče dodeliti dostop.

3. Uporabniku omogočimo dostop tako, da mu dodamo kljukico na prikazanem seznamu.

4. Potrdimo vnos.

5. Aplikacijo Minimax Accounting namestimo s pomočjo prenosa iz Google trgovine v primeru android operacijskega sistema, ali pa iz Apple trgovine v primeru Ios operacijskega sistema.

 

 

 

Kaj omogoča mobilna aplikacija?

1. Pregled poslovanja - pregledujemo lahko osnovne podatke poslovanja organizacije, kot so stanje računov, največji kupci/dobavitelji, največji dolžniki/upniki, prihodki, odhodki,...

2. Sliko prejetih računov - prejeti račun slikamo z mobilnim telefonom in shranimo. Silka se samodejno prenese v Prejete račune, kot osnutek. V mobilni aplikaciji ostane prejeti račun v osnutku dokler ga v Minimaxu ne potrdimo. S potrditvijo spremeni status tudi v mobilni aplikaciji.

3. Vnos in pregled strank - vnašamo nove stranke ter pregledujemo obstoječe. Osnovne podatke posamezne stranke lahko enostavno posredujemo kar preko mobilnega telefona.

 

 

 

 

Kategorije: