Brisanje uporabniškega računa

 

Navodilo se nanaša na brisanje uporabniškega računa.

 

V primeru, da ne želimo več dostopati in uporabljati programa, imamo možnost brisati svoj uporabniški račun.

1. V meniju izberemo > Plačnik > Moj Profil.

2. Kliknemo na Izbriši Uporabnika.

3. Program nas opozori, da po brisanju ne bomo imeli več dostopa do programa in podatkov.

POZOR! Če želimo brisati tudi podatke organizacij, moramo to storiti preden izbrišemo uporabniški račun.

4. Če želimo dokončno izbrisati uporabniški račun, v vnosno polje preprišemo številko in kliknemo Briši.

 

Program izbriše uporabnika iz vseh evidenc znotraj sistema.

 

 

Kategorije: