Brisanje naročenih izpisov

 

V meniju Nastavitve    > Odložena dela.

Izpise, ki še niso bili shranjeni v dokumentacijo (preko povezave V dokumentacijo)  s seznama izbrišemo s klikom na koncu vrstice pri posameznem dokumentu.

Kategorije: